JA Städ samlar in och analyserar uppgifter om användning, nättrafik (med nättrafik avses den data som hänför sig till besökare på webbplatsen) och användning, såsom besökta sidor, på vår webbplats med hjälp av Google Analytics. Google är en av marknadens ledande leverantörer av webbstatistik. Google iakttar integritetsskyddet genom att följa de standardavtalsklausuler som EU-kommissionen har tagit fram. Uppgifterna används inte för att identifiera enskilda besökare.

Vi använder cookies och dessa uppgifter samlas in:

  • IP-adress
  • Webbläsare (Chrome, Internet Explorer, Firefox etc.)
  • Operativsystem (Windows etc.)
  • Hur du kom till vår hemsida, t.ex. via länkar eller via Google
  • Besökta sidor

Information om hur behandlingen av personuppgifter vid förfrågningar fungerar

Om personuppgifter som du lämnar in till oss via en intresseanmälan på hemsidan lagrar vi dessa och använder uppgifterna för att kontakta. På så vis kan vi förbereda hembesök och/eller administration av de tjänster som du beställer. Om du inte är intresserad av att köpa våra tjänster raderas dina personuppgifter. Blir du kund hos oss så har du en möjlighet att få en bättre beskrivning angående hur dina uppgifter behandlas.

Insamlad information

Vi på JA Städ tillåter absolut inte under några som helst omständigheter att t.ex underleverantör använder uppgifterna i andra syften än de som vi på JA Städ själva definierat.

Personuppgiftsansvarig

JA Städ är personuppgiftsansvarig.
Om du vill få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas av oss, om du vill rätta eller radera personuppgifter, kan du begära det skriftligt på nedanstående adress.

Mått johanssonsväg 54 , 633 46, Eskilstuna