STÄDTJÄNSTER FÖRETAG, SKOLOR OCH FÖRENINGAR

Med våra städtjänster för företag ser vi till att hålla rent och fräscht både för personalen och sina besökare. JA Städ hjälper till att hålla en renare arbetsmiljö på företaget. Beroende på storlek varierar hur många gånger eller hur ofta ni bör städa.

Hjälpreda chef som gillar städtjänster företags

Är ert företag i behov av städning av era lokaler, kontor eller andra ytor? Vi på JA Städ har städtjäntser för alla former av företagsstäd. Ta kontakt med oss för att diskutera just era behov och vad ni behöver hjälp med. Jag Jimmy Andersson kommer gärna ut till er på en kopp kaffe och för ett samtal om upplägget och de behov ni har för att få en renare miljö på arbetsplatsen. Kom även ihåg at vi utför jobb som byggstäd, fönsterputs och fastighetsskötsel.

Hör av er till mig som tar vi det där ifrån 
Jimmy Andersson
070 - 692 20 30
jimmy@jastad.se

Slut- och renoveringsstäd

Vi utför all form av städning efter renovering och nybyggnation. Är ni företagare inom bygg, entreprenad eller måleri och behöver en städfirma. Innan boende flyttar in?

Kontorsstädning

Ett rent företag och en ren arbetsplats höjer stämningen på jobbet. Framför allt blir arbetsplatsen hygienisk, trivsam för personal, kunder och besökare.

Golvvård

JA städ använder golvvårds-maskiner som är effektiva och skonsamma för ditt golv. Oavsett golv och kvalitet finns det en maskin som passar.

Trappstädning

Trappstädning för bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare och företag. Entrén med trappen och hissen är det första man ser 

Fastighetsskötsel

Vi på JA städ håller rent och snyggt runt fastigheten oavsett om det är ett företag, bostadsrättsförening, hyresgästförening eller enbart vi ett enstaka tillfälle.

Fönsterputs

Att ha rena fönster gör en större skillnad än vad man tror. För företag ger det framför allt en trevligare arbetsmiljö.

Vi rekommenderar att ha städning 1-2 gånger per vecka, beroende på lokalens/kontorets storlek, men vi lyssnar självklart på era önskemål och anpassar sedan städningen efter det. Vi erhåller inte bara lokalvård utan har alla former av städning. Vi bygg- och slutstädar efter renovering och nybygge, vi ser till så ni har rena fönster. Läs mer under den tjänsten ni söker eller boka upp ett möte med oss.